FORGOT YOUR DETAILS?

Press Video Rishikimi

Dy herë ishte Prof. Joram Kufert ftuar si mysafir në Galerinë e Ekspertëve. ekspertë të njohur nga fusha të ndryshme janë të ftuar të paraqiten në shfaqje. Në shfaqje, Prof. Kufert u pyet në lidhje me metodën e tij, njerëzit të cilët kanë provuar metodën e tij ishin të ftuar dhe ai u përgjigj viewers’questions gjatë një transmetim të drejtpërdrejtë.

This post is also available in: English, Italian, Hebrew

TOP jQuery(window).on('load',function () { jQuery.getScript('//platform.twitter.com/widgets.js'); }); });