FORGOT YOUR DETAILS?

Qasja terapeutike

approccio-terapeutico-280x177

Qasja terapeutike

Profesor Yoram Kufert është një specialist në mjekësinë rehabilitimit, me dekada përvojë në fushën e rehabilitimit, dhe drejtor i Qendrës për mjekësi fizike dhe rehabilitim në Pisa Itali. Prof. Yoram Kufert trajton një gamë të gjerë problemesh, duke përfshirë dhimbje prapa, bruising, Hacks disk fizike artrit, nyje, zvogëluar funksionin e trupit, osteoporozën. Dokumentet për diagnozave mjekësore, dhe të dhënat mjekësore të coprt inspektimit. Për ata që vuajnë nga artriti reumatoid ose sëmundje degjenerative disk dhe duke qëndruar në një shtëpi gjysmë të rrugës është e rëndësishme që të njohin larminë e qasjeve terapeutike të mjekëve në rehabilitim. Prof. Yoram Kufert është një specialist në mjekësi specialist rehabilitimi Fiziologji shpjegon qasjen terapeutik përfshin një perspektivë të gjerë në pacientit.

This post is also available in: English, Hebrew

TOP jQuery(window).on('load',function () { jQuery.getScript('//platform.twitter.com/widgets.js'); }); });