FORGOT YOUR DETAILS?

Rreth Qendrën e Rehabilitimit

Qendra jone ju ofron mjetet e duke u shpëtoj dhimbje tuaj, të gjitha me ndihmën e metodës unike Profesor Kufert së. Ndryshe nga metodat tradicionale, përqëndruar mbi problemet specifike dhe trajtimin e simptomave (dhimbjes dhe lëvizshmërisë vështirësi), kjo metodë merret thebody si një e tërë dhe për këtë arsye, spote burimin themelor i problemit dhe mundëson trupit për të përballuar me dëmtime fizike të shkaktuara nga aksidentet, aktivitete sportive, lëndime, sëmundje kronike, kirurgji të zemrës, etj and rehabilitate  it.

Prof. Dr. Joram Kufert MD.

Prof.Joram Kufert MD. Një specialist me përvojë shumë rehabilituese ilaç i cili ka qenë aktiv për shumë vite në fushën e kirurgjisë ortopedike. Prof. Jorami Kufert, një amtare izraelit, është drejtor dhe pronar i Qendrës për Fizioterapi Fizike dhe Rehabilitimit Trupi në Piza, Itali. Prof Joram Kufert specializuar në rehabilitimin ortopedik kirurgjisë dhe kirurgjisë emergjente e sistemit skeletor dhe lëvizjes. Përveç kësaj, ai studioi mjekësi kineze në zgjerimin Tai Chin Universiteti në Bolonjë. Prof. Joram Kufert ishte kreu i Departamentit të Rehabilitimit në një spital në Cascina dhe tani shërben si profesor rehabilitues Mjekësisë dhe lektor në Shkollën e Mjekësisë, fizioterapi dhe Sporteve në Universitetin Brescia pranë Milanos, si dhe në Universitetin e Pizës. Ndër aktivitetet e tij në fushën e mjekësisë rehabilitues, Prof. Jorami Kufert shërbeu si Universiteti i përfaqësuesit të Pizës në Universitetin e Avivit Tel dhe ka marrë pjesë në një studim mbi sëmundjet autoimune në bashkëpunim me prof. Haya Moroz (e Spitalit Beilinson në Petach Tikva, Izrael). Prof. Joram Kufert gjithashtu ka vepruar si një anëtar në një ekip specialistësh i cili ka bërë një studim mbi temën e fibrinës aderimin e indeve të buta pas lëndimeve dhe lacerations e nervave, në Departamentin e ortopedi në Universitetin e Pizës. ndjekja e tij kryesore ishte zhvillimi i një metodë të trajtimit që koncepton trupin si një njësi e vetme dhe kombinon një gamë të gjerë të pajisjeve të avancuara dhe unike. Ai zbaton metodën e tij në qendrën e rehabilitimit ai themeloi.

This post is also available in: English, Italian, Hebrew

TOP jQuery(window).on('load',function () { jQuery.getScript('//platform.twitter.com/widgets.js'); }); });