FORGOT YOUR DETAILS?

pisaKlinika është e vendosur në Pisa – një qytet universitar në Toscana Itali, në një zonë të qetë dhe të respektuar – një 10-minuta në këmbë nga lumi Arno dhe një makinë 15-minuta të famshme Kulla prirje e Pizës dhe qytetit të vjetër. Për ata që vijnë me makinë – klinika ka një shumë e saj parkimi, ose si alternativë, ata mund të përdorin një parking afër. Qendra Rehabilitimi është e pajisur mirë me pajisje moderne dhe të avancuar. Pajisjet janë të sigurta dhe të njohur edhe në mjekësinë moderne, por zbatimi i tyre është revolucionare dhe të pazakonta. Është shumë intensive dhe trajtimi i zgjatur që kombinon trajtime të ndryshme që plotësojnë njëri-tjetrin së bashku me një masazh mjekësore dhe veprime manipuluese të gjitha të kryera nga një mjek specialist. Trajtimi ditor zgjat rreth shtatë orë, pesë ditë në javë, ndërsa shtunave dhe të dielave janë të rezervuara për pushimi në mënyrë që të le pjesën tjetër të trupit dhe të kombinuar kënaqësi me trajtimin. Stafi Klinika rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në orar, siç do të kërkohet dhe të vendosur nga Prof. Kufert Klinika ka qendrore ajër të kondicionuar për të mbajtur një temperaturë dhe lagështia nivel të rehatshme. Çdo pacient ka një stacion tij ose të saj personale, private, estetike dhe të rehatshme trajtimit, duke përfshirë TV me dhjetra stacione nga e gjithë bota dhe një kanal izraelit. Ju mund të dëgjoni muzikë nga biblioteka tonë muzikor me përafërsisht. 3.000 CD. Muzika është luajtur në të gjithë trajtimin e përditshëm. Përveç kësaj, klinika ka një koleksion të hebraishtes, angleze dhe libra frëngjisht. Gjatë trajtimit tuaj, ju do të merrni mbështetjen e plotë, një vesh të hapur, udhëzime dhe mbështetje edhe mbi tema që nuk kanë lidhje me trajtimin, të tilla si vende të dyqan, vende për të shtroj, ku për të udhëtuar, etj – të gjitha pa kompromentuar në trajtim profesional. Të gjitha përpjekjet janë bërë në mënyrë qëndrimi juaj gjatë trajtimit është e këndshme. Ne inkurajojmë bashkëpunimin tuaj në udhëtimin tuaj për rinovimin dhe shërim të shpejtë. Udhëtimi juaj në klinikë Pisa është një ndryshim i atmosferës dhe shkëputjes nga travails përditshme botërore. Përtej trajtim të thjeshtë, trajtimi do t’ju lejojë, shumicën e kohës, të përqëndrohet në veten tuaj, dhe në këtë mënyrë të sigurojë kujdesin e duhur për trupin tuaj dhe një pjesë të mendjes.

This post is also available in: English, Italian, Hebrew

TOP jQuery(window).on('load',function () { jQuery.getScript('//platform.twitter.com/widgets.js'); }); });