FORGOT YOUR DETAILS?

lazer të ulët të energjisë

Lazer Fjala rrjedh nga termi anglisht “përforcim të lehta nga të rrezatimit të stimuluar Ltd. Është ‘në thelb një burim drite që propagandojnë me valët elektromagnetike dhe e cila ka karakteristikat e veçanta:. Monochromaticity, koherenca, drejtimi, shkëlqimi Substanca aktive mund të të jenë të ngurta, të lëngshme apo të gaztë Ka shumë lloje të lazer:. kristal lazer solids: rubin, lasers gazit Nd.YAG: argon, azotit, Krypton, Hene, lëngje Laser CO2 lazer kimike lazer gjysmëpërçues: diodici GaAs IR burimi lazer mund të lëshojnë një pulsojnë vazhdueshme ose: në rastin e parë vazhdimisht lëshon të njëjtën fuqi, në të dytin gjeneron pulses shumë të shkurtër, por të energjisë më të lartë (lazer gjysmëpërçues) The laser CO2 – IR është i aftë për të prodhuar një pushtet të konsiderueshëm prodhimit, për shkak të efikasitetit të lartë të. rreth 30%, në krahasim me më pak se 0.1% e më të lazer helium-neoni. përdorimi i diodes reja infra të kuqe, me fuqi të lartë të emetimit, të lejojë që të transmetojë një e thellë Dendësia nergy është veçanërisht e lartë në një kohë të shkurtër. Efektet e lazer janë të ndryshme: anti-inflamator, analgjezik, indeve regjenerues lidhës, bio-stimuluese microcirculation dhe enët e gjakut. Kur bën një sesion të lehta duhet të përputhet me rregullat e detyrueshme: veshin syzet mbrojtëse nga ana e pacientit dhe terapist, zona trajtimi duhet të pastrohen me alkool, rrezja lazer duhet të jetë pingul me vend për t’u trajtuar, mungesa e sipërfaqes reflektuar mbi ambientet ku është i punësuar. Directions: tendonitis, spazma e muskujve, ulcerat dhe plagë, artrit, Kundërindikimet traumatike sequelae: shtatzënia, epilepsia, kanceri

This post is also available in: English, Italian, Hebrew

TOP jQuery(window).on('load',function () { jQuery.getScript('//platform.twitter.com/widgets.js'); }); });