FORGOT YOUR DETAILS?

Magnetoterapie

Aparati për përdorim magnetike, si burim i fushës magnetike, rrjedh një aktuale elektrike solenoid. Aplikimi i fushave magnetike të shkaktojë efekte biologjike në trupin e një rëndësie të konsiderueshme; veprimi anti-inflamator, anti-edema dhe një riparim stimuluese indit. Kjo është arsyeja pse magnetotherapy është shfrytëzuar me sukses të konsiderueshëm në luftimin e të gjitha ato patologji, ku përdorimi i thermotherapy endogjen nuk është e mundur (bartësit e mjeteve sinteza ose proteza metalike e dizajnit të vjetër). Drejtime: thyerje të freskëta dhe të bashkimit të vonuar, nonunion, osteoporozën dhe Sudeck Alzheimer, artropati të inflamatore dhe degjenerative. Kundërindikacionet: transportuesit e stimuluesve kardiakë, shtatzënisë.

This post is also available in: English, Italian, Hebrew

TOP jQuery(window).on('load',function () { jQuery.getScript('//platform.twitter.com/widgets.js'); }); });