FORGOT YOUR DETAILS?

terapy Infrared

Infrarossoterapia është një teknikë që shfrytëzon fizioterapi qëllime terapeutike efektet biologjike të prodhuara nga infra të kuqe (IR) në indet. Këto janë pjesë e Thermotherapy ekzogjene, si të nxehtit që zhvillon dhe se trupi ynë thith, është një ngrohjes sipërfaqësore që depërton paksa lëkurën dhe indet e muskujve. Efektet kryesore që janë prodhuar nga aplikimi i rrezeve infra të kuqe janë të shumëfishta: Efekti termik i cili rezulton në një relaksim të muskujve. efekt analgjezik si me vasodilation që ju të merrni është përcaktuar nga një heqjen e catabolites prodhuara nga indet e prekur nga çrregullime musculoskeletal neuropsikiatër. Efekti trofike sepse vasodilation ju keni një furnizim të ushqyesve dhe oksigjenit në inde. Directions: pas-efektet e traumave, cervikale, dorsale dhe artritin mesit, bedsores. Prania e tkurrje të muskujve. Contraindications: hypersensitivity, photosensitivity.

This post is also available in: English, Italian, Hebrew

TOP jQuery(window).on('load',function () { jQuery.getScript('//platform.twitter.com/widgets.js'); }); });